We zijn een kleine vereniging met ongeveer veertig leden met een bestuur van vijf leden.

Ons motto is ‘Lekker tuinieren met weinig verplichtingen.’

We kennen geen verplichte werk(zater)dagen, maar verwachten wel dat de leden meehelpen het complex netjes te houden. Wat we van de leden verwachten staat onder andere in ‘Weet u nog dat? Een aantal afspraken/besluiten, goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering. 

Het lidmaatschap van de vereniging kost € 15,- per jaar. Met ingang van 1 januari 2024 bedraagt de contributie 
€ 20,- per jaar. De tuinhuur bedraagt € 20,- per 100m² per jaar. Als een tuin wordt toegewezen, wordt een borg van € 30,- per 100 m2 tuin in rekening gebracht, met een minimum van € 30,- 

Het tuincomplex is landelijk gelegen op de grens van Wognum en Nibbixwoud aan het fietspad  ‘Over de Leek”  dat loopt van Nibbixwoud naar Zwaagdijk-West. Vanaf de Dorpsstraat in Nibbixwoud is het complex met de auto bereikbaar.  Er is voldoende parkeerruimte. Overnachten en het houden van dieren is niet toegestaan.

Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te nemen.  Misschien kunnen we u binnenkort begroeten als enthousiaste nieuwe tuinder en als lid van onze vereniging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-45651633. Een mailtje sturen kan ook: secretaris@volkstuinwognum.nl,